Boris Ravić zahvalio biračima

Ostvarili smo još bolji rezultat nego na izborima 2013. godine

Za gradonačelnika je tako glasovalo 9 posto, a za vijeće 8,53 posto birača. U Gradskom vijeću Grada Novog Marofa osvojili smo 1 mandat, iako nam je za drugi nedostajalo svega desetak glasova. Podsjetimo, 2013. godine ostvarili smo rezultat od 5,82 posto za gradonačelnika i 7,8 posto za vijeće.

Hrvatski laburisti-Stranka rada zahvaljuju svim biračima koji su 8. ožujka izašli na izbore za gradonačelnika i Gradsko vijeće Grada Novog Marofa. Posebnu zahvalu upućujemo građanima koji su najprije potpisima potpore, a zatim i svojim glasovima dali povjerenje našem kandidatu i nositelju liste Borisu Raviću i kandidatima Hrvatskih laburista.

Zahvaljujući vašem povjerenju, laburisti su na ovim izborima ostvarili još bolji rezultat nego na lokalnim izborima održanim 2013. godine, te im je svega nekoliko desetaka glasova nedostajalo do osvajanja i drugog mandata u Gradskom vijeću. To pokazuje da su građani prepoznali i podržali naš dosadašnji rad, program i ljude koji ga provode.

“Poštovani sugrađani, krajnje je vrijeme da Grad Novi Marof krene u boljem smjeru. Vijećnik izabran s liste Hrvatskih laburista i dalje će se u svom radu zalagati za razvoj i napredak našega Grada i bolji život građana. Uz to će uvijek, kao i do sada, biti korektiv i brana protiv svakog potencijalnog pokušaja zloporabe vlasti, beskompromisno štiteći javni interes i prava građana.” – istaknuo je Boris Ravić.

Hvala vam na povjerenju, mi ćemo ga opravdati!

 

Boris Ravić